Publikációk aktuális listája (MTMT)
Tudományos közlemények és kiadványrészletek
Szűcsné, P. J. – Avasi, Z. – Süli, Á. – Hutás, I. – Gyimes, E. – Véha, A. (2008): A repcepogácsa értéknövelő feldolgozásával nyert takarmány felhasználása a brojler hízlalásban. XXXII. Óvári Tudományos Napok, 2008. 7p. ISBN 978-963-9883-05-05
Süli, Á. – Béri B. (2009): Funkcionális élelmiszer előállítása szarvasmarhával (review).
Economica. Szolnoki Főiskola Tudományos Közleményei. 1 58-63. ISSN: 1585-6216
Süli, Á - Béri B. (2009): A tej, mint funkcionális élelmiszer (review). Elektronikus kiadvány.
ISBN: 978-963-9639-33-1.
Süli, Á. – Béri, B. (2009): A takarmányozás hatása a tej zsírsavösszetételére. Animal welfare,
etológia, és tartástechnológia. 4 (5) 255-263
Süli, Á. – Béri, B. (2009): Hidegen sajtolt lenmag etetése szarvasmarhával. Agrár- és
vidékfejlesztési szemle.
Nemzetközi tudományos közlemények és kiadványrészletek
Szűcs, J. P. – Molnár, T. – Süli, Á. – Sallai, L. (2009): Natural waste water in constructed wetland system. LUCRĂRI ŞTINŢIFICE. 1. (11) 73-85.
Szűcs, J. P. – Mészáros, A. – Süli, Á. – Bodnár, S. E. – Avasi, Z.: Ensiling whole crop wheat with biological inoculants containing lactobacillus buchneri and enzymes. International Seminar on Crop Science for Food security, Bioenergy and Sustainability. June 1-3, 2010. Cereal Research Non-Profit Ltd., Alsókikötő sor 9., Szeged, Hungary.
Magyar nyelvű tudományos előadások
Süli, Á.: Holstein-fríz bikáktól származó leánycsoportok tejtermelési eredményeinek vizsgálata (2007) IV. Európai Kihívások Konferencia, Szeged, 2007 október12.
Süli, Á.: A tejzsírsav összetételének megváltoztatása takarmányozási módszerekkel (2008)
Magyar Biológiai Társaság Szegedi Csoportjának 403. ülése, Hódmezővásárhely. 2008
október 30.
Süli, Á.: Funkcionális élelmiszer előállítása szarvasmarhával (2009) I. Gasztroökonómiai Szimpózium, Szolnok, 2009. február 28.
Süli, Á.: A tej, mint funkcionális élelmiszer (2009) XV. Ifjúsági Tudományos Fórum,
Keszthely, 2009. április 16.
Süli, Á.: A takarmányozás hatása a tej zsírsavösszetételére (2009) II. Gödöllői
Állattenyésztési Tudományos Napok, Gödöllő, 2009. október 16-17.
Süli, Á.: Hidegen sajtolt lenmag etetése szarvasmarhával (2009) Magyar Biológiai Társaság
Szegedi Csoportjának 411. ülése, Hódmezővásárhely, 2009 október 30.
Süli, Á.: Olajos magvak felhasználása a tehéntej zsírsavösszetételének módosítására (2010)
A hazai tejtermelés versenyképességének növelési lehetőségei szakmai konferencia az NKTH
kutatási program eredményeiből. Debrecen, 2010. augusztus 27.
Süli, Á.: A lenmag és a hidegen sajtolt lenmag etetésének hatása a tej zsírsav-összetételére
(2010) Takarmányozást Oktatók és Kutatók Találkozója „Fiatal Oktatók és Kutatók Fóruma”
Hódmezővásárhely, 2010. szeptember 2-3.