Bezár

Publikációk

Süli Ágnes

Süli Ágnes

2011. február 16.
2 perc

Publikációk aktuális listája (MTMT)




Tudományos közlemények és kiadványrészletek

 

Szűcsné, P. J. – Avasi, Z. – Süli, Á. – Hutás, I. – Gyimes, E. – Véha, A. (2008): A repcepogácsa értéknövelő feldolgozásával nyert takarmány felhasználása a brojler hízlalásban. XXXII. Óvári Tudományos Napok, 2008. 7p. ISBN 978-963-9883-05-05

 

Süli, Á. – Béri B. (2009): Funkcionális élelmiszer előállítása szarvasmarhával (review).

Economica. Szolnoki Főiskola Tudományos Közleményei. 1 58-63. ISSN: 1585-6216

 

Süli, Á - Béri B. (2009): A tej, mint funkcionális élelmiszer (review). Elektronikus kiadvány.

ISBN: 978-963-9639-33-1.

 

Süli, Á. – Béri, B. (2009): A takarmányozás hatása a tej zsírsavösszetételére. Animal welfare,

etológia, és tartástechnológia. 4 (5) 255-263

 

Süli, Á. – Béri, B. (2009): Hidegen sajtolt lenmag etetése szarvasmarhával. Agrár- és

vidékfejlesztési szemle.

 

 

Nemzetközi tudományos közlemények és kiadványrészletek

 

Szűcs, J. P. – Molnár, T. – Süli, Á. – Sallai, L. (2009): Natural waste water in constructed wetland system. LUCRĂRI ŞTINŢIFICE. 1. (11) 73-85.

 

Szűcs, J. P. – Mészáros, A. – Süli, Á. – Bodnár, S. E. – Avasi, Z.: Ensiling whole crop wheat with biological inoculants containing lactobacillus buchneri and enzymes. International Seminar on Crop Science for Food security, Bioenergy and Sustainability. June 1-3, 2010. Cereal Research Non-Profit Ltd., Alsókikötő sor 9., Szeged, Hungary.

 

 

Magyar nyelvű tudományos előadások

 

Süli, Á.: Holstein-fríz bikáktól származó leánycsoportok tejtermelési eredményeinek vizsgálata (2007) IV. Európai Kihívások Konferencia, Szeged, 2007 október12.

 

Süli, Á.: A tejzsírsav összetételének megváltoztatása takarmányozási módszerekkel (2008)

Magyar Biológiai Társaság Szegedi Csoportjának 403. ülése, Hódmezővásárhely. 2008

október 30.

 

Süli, Á.: Funkcionális élelmiszer előállítása szarvasmarhával (2009) I. Gasztroökonómiai Szimpózium, Szolnok, 2009. február 28.

 

Süli, Á.: A tej, mint funkcionális élelmiszer (2009) XV. Ifjúsági Tudományos Fórum,

Keszthely, 2009. április 16.

 

Süli, Á.: A takarmányozás hatása a tej zsírsavösszetételére (2009) II. Gödöllői

Állattenyésztési Tudományos Napok, Gödöllő, 2009. október 16-17.

 

 

Süli, Á.: Hidegen sajtolt lenmag etetése szarvasmarhával (2009) Magyar Biológiai Társaság

Szegedi Csoportjának 411. ülése, Hódmezővásárhely, 2009 október 30.

 

Süli, Á.: Olajos magvak felhasználása a tehéntej zsírsavösszetételének módosítására (2010)

A hazai tejtermelés versenyképességének növelési lehetőségei szakmai konferencia az NKTH

kutatási program eredményeiből. Debrecen, 2010. augusztus 27.

 

Süli, Á.: A lenmag és a hidegen sajtolt lenmag etetésének hatása a tej zsírsav-összetételére

(2010) Takarmányozást Oktatók és Kutatók Találkozója „Fiatal Oktatók és Kutatók Fóruma”

Hódmezővásárhely, 2010. szeptember 2-3.

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

  • nov
    4
    Vizsgák meghirdetése
    00:01
    00:01
  • dec
    2
    Vizsgákra jelentkezés
    00:01
    00:01
  • dec
    16
    Vizsgaidőszak
    00:01
    00:01
  • dec
    16
    Vizsgaidőszak záróvizsgázó hallgatóknak (MSc, SZT)
    00:01
    00:01

Kapcsolódó hírek