Vadvédelem

Jelentkezési felhívás „Vadgazdálkodási Igazgatási Szakirányító Szakirányú Továbbképzési” szakra

Az SZTE Mezőgazdasági Kar felvételt hirdet 2018. februárban induló „Vadgazdálkodási Igazgatási Szakirányító Szakirányú Továbbképzési” szakra.

A képzés levelező rendszerű, a tanulmányi idő 3 félév, félévenként 3 X 5 napos konzultációkkal. A képzés önköltséges (130.000.- Ft/félév), részletfizetési lehetőséget biztosítunk. A felvételi jelentkezéshez szükséges jelentkezési lap az intézmény Tanulmányi és Továbbképzési Osztályán kérhető. A jelentkezéshez mellékelni kell a felsőfokú képzésben (BSc, MSc vagy főiskolai, egyetemi) szerzett oklevél másolatát.


Az oklevélben szereplő szakképzettség megnevezése:

  • vadgazdálkodási igazgatási szakmérnök (bármely képzési területen mesterképzésben/egyetemi szintű képzésben, vagy alapképzésben/főiskolai szintű képzésben szerzett mérnöki végzettség esetén)
  • vadgazdálkodási igazgatási szakirányító (bármely képzési területen mesterképzésben/egyetemi szintű képzésben, vagy alapképzésben/főiskolai szintű képzésben szerzett végzettség esetén)

Jelentkezési határidő: 2018. február 10.


A jelentkezési lap innen tölthető le: [PDF] [DOC] [DOCX]


A továbbképzéssel kapcsolatban bővebb felvilágosítást az SZTE Mezőgazdasági Kar Tanulmányi és Továbbképzési Osztálya ad.


Cím: SZTE Mezőgazdasági Kar, 6800 Hódmezővásárhely, Andrássy út 15.

Telefon/fax: 62/532-993.

E-mail: barna@mgk.u-szeged.hu, gubicsne@mgk.u-szeged.hu