Bezár

Hírarchívum

Juhasz

A JUHÁSZTALÁLKOZÓN ISMÉT A SZAKMA ÉS A GASZTRONÓMIA VOLT A KÖZÉPPONTBAN

A JUHÁSZTALÁLKOZÓN ISMÉT A SZAKMA ÉS A GASZTRONÓMIA VOLT A KÖZÉPPONTBAN

2018. május 23.
1 perc

Tenyészállat-felvezetés, nyírási és körmölési bemutató, a pásztorélet kellékeinek kiállítása, gyermek-rajzverseny és persze a juh- és kecskeételek főzőversenye. Ez volt az idei Országos Juhásztalálkozó dióhéjban.

Karunk hallgatóiból verbuválódott gasztro-csapat (Báthori Barnabás, Szőke Marcell, Zöld Endre) az előkelő 3. helyezést szerezte meg a helyben sült cipóban tálalt tárkonyos bárányragu levessel és különdíjat kaptak a bakonyi bárányraguért.

Az első helyezést Péter László, kiskunhalasi juhtenyésztő nyert el.

Gratulálunk nekik és minden főzőmesternek!

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

  • máj
    12
    Vizsgajelentkezések
    00:01
    00:01
  • máj
    26
    Vizsgaidőszak záróvizsgázó hallgatók számára
    00:01
    00:01
  • máj
    26
    Vizsgaidőszak
    00:01
    00:01
  • jún
    19
    Szakdolgozat / Diplomamunka házi védése (FOSZ, BSc, MSc, SZT)
    08:00 - 16:00
    08:00 - 16:00

Kapcsolódó hírek