Vaddisznók

JELENTKEZÉSI FELHÍVÁS: „VADGAZDÁLKODÁSI IGAZGATÁSI SZAKIRÁNYÍTÓ TOVÁBBKÉPZÉSI” SZAKRA

Az SZTE Mezőgazdasági Kar felvételt hirdet 2017. szeptemberében induló „VADGAZDÁLKODÁSI IGAZGATÁSI SZAKIRÁNYÍTÓ TOVÁBBKÉPZÉSI” SZAKRA.

A képzés levelező rendszerű, a tanulmányi idő 3 félév, félévenként 3 X 5 napos konzultációkkal. A képzés önköltséges (130.000.- Ft/félév), részletfizetési lehetőséget biztosítunk. A felvételi jelentkezéshez szükséges jelentkezési lap az intézmény Tanulmányi és Továbbképzési Osztályán kérhető. A jelentkezéshez mellékelni kell a felsőfokú képzésben (BSc, MSc vagy főiskolai, egyetemi) szerzett oklevél másolatát.


Az oklevélben szereplő szakképzettség megnevezése:

- vadgazdálkodási igazgatási szakmérnök (bármely képzési területen mesterképzésben/egyetemi szintű képzésben, vagy alapképzésben/főiskolai szintű képzésben szerzett mérnöki végzettség esetén)

- vadgazdálkodási igazgatási szakirányító (bármely képzési területen mesterképzésben/egyetemi szintű képzésben, vagy alapképzésben/főiskolai szintű képzésben szerzett végzettség esetén)


Jelentkezési határidő: 2017. augusztus 22.


A továbbképzéssel kapcsolatban bővebb felvilágosítást az SZTE Mezőgazdasági Kar Tanulmányi és Továbbképzési Osztálya ad.

Cím: SZTE Mezőgazdasági Kar, 6800 Hódmezővásárhely, Andrássy út 15.
Telefon/fax: 62/532-993.
E-mail: barna@mgk.u-szeged.hu, gubicsne@mgk.u-szeged.hu


A jelentkezési lap innen letölthető

Események

Rendezvénynaptár *