Felvételizők

Kedves felvételre pályázó!

A Szegedi Tudományegyetem Mezőgazdasági Kar pótfelvételi eljárás keretében lehetőséget kínál Önnek a felsőoktatásban történő továbbtanulásra. A melléklet tartalmazza a pótfelvételi eljárás során meghirdetésre kerülő képzéseinket.

A pótfelvételre jelentkezők a képzést önköltséges formában kezdhetik meg, de megfelelő tanulmányi eredmény esetén átsorolásra kerülhetnek az állami ösztöndíjas képzésre, leghamarabb 1 tanév után a mindenkori átsorolási szabályzat alapján.

Kérem, vegye figyelembe a következőket:

  • A Szegedi Tudományegyetemen az önköltséget 3 részletben lehet befizetni (50%-25%-25%).
  • Minden nappali tagozatos hallgató kap kollégiumi elhelyezést, finanszírozási formától függetlenül - tehát önköltséges hallgatók is.
  • Minden levelező tagozatos hallgatónak biztosítunk szállást a konzultációk és a vizsgák alatt.

Jelentkezni csak a www.felvi.hu honlapon az e-felvételin keresztül lehet, 2017. augusztus 7-ig. Amennyiben gondot okoz az elektronikus jelentkezés, kérem vegye igénybe kolleganőim segítségét a lentebb közölt módokon. A határidő jogvesztő, minden dokumentumot fel kell tölteni a rendszerbe és a hitelesítő adatlapot is postáznia kell.
Kérem, ellenőrizze tanulmányi pontjait a www.felvi.hu pontszámító kalkulátor segítségével és nézze az egyes szakok felvételi ponthatárait, a választott képzés betűjelei alapján.


Tájékoztatnám a 2017/2018. tanévhez kötődő fontosabb időpontokról:

  • Első kellemes megjelenési kötelezettsége kari és kollégiumi Gólyatábor (2017. augusztus 30- szeptember 2.). Pontos információkat e-mailben küldünk majd. Ha nappali tagozatos hallgatónak jelentkezik Karunkra, kérem amennyiben teheti, vegyen részt a gólyatáborban. Itt megismerkedhet évfolyamtársaival, a kollégiummal, a várossal. Szülei egyszerre hozhatják le a csomagját a gólyatáborba és a kollégiumi beköltözéshez. Kérem, vegyen részt a gólyatáborban!
  • A beiratkozás időpontjáról később értesítjük.
  • A tanév 2017. szeptember 4-én (hétfőn) 8.00 órakor kezdődik.

A felvételi jelentkezések adatfeldolgozása után küldünk Önnek egy részletes tájékoztató levelet, melyben megírjuk, mit kell a beiratkozásra hoznia. Kérem, a jelentkezésnél adja meg pontosan az e-mail címét és telefonszámát. (Ha telefonon hívjuk, a telefon magántelefonszámot jelez ki, kérem, vegye fel a készüléket.) Kérem, hogy levelező rendszerében állítsa be a csoportos levél fogadást. Kolleganőim csak így tudnak Önnek e-maileket küldeni.
Bármely kérdése esetén munkatársaim: Antalicz Zoltánné és Nagy Tímea készséggel tájékoztatják a 62/532-990 telefonszámon elérhető Tanulmányi és Továbbképzési Osztályon 2017. július 27 – augusztus 4 között vagy a to@mgk.u-szeged.hu e-mail címen. 2017. augusztus 7-én 8-16 óra között a következő telefonszámon kaphat tájékoztatást: 30/519-2299


Hódmezővásárhely, 2017. július 27.


Tisztelettel üdvözli:

Dr. Dr. habil. Komarek Levente Ph.D. Ph.D.

oktatási és közkapcsolati dékánhelyettes
s.k.

Események

Rendezvénynaptár *