2016. március 3-án ERASMUS+ mobilitási program keretében a John Naisbitt University Faculty of Biofarming karról (Backa Topola, Szerbia) Dr. Könyves Tibor dékán úr A savanyított tejtermékek jelentősége a táplálkozásban - balkáni eredetű fermentált tejkészítmények címmel tartott előadást. A program keretében kollégája Dr. Papp Zsigmond adjunktus úr Neonikotinoid inszekticidek voltammetriás meghatározása és fotokatalitikus lebontása címmel tartott előadást.
Galéria:
A programok és a hallgatóság szervezésében közreműködött a SZAB Mezőgazdasági Szakbizotsága Állattenyésztési és Vadgazdálkodási Munkabizottsága és a Növénytermesztési és Növénynemesítési Munkabizottság.
Délután Könyves dékán úr Székkutason gazdálkodók részére tartott A Balkánon készített savanyított tejtermékek jellegzetességei - a közismert fermentált tejféleségek leggyakoribb előállítási problémái címmel tartott előadást.