szte_innovacio

SZTE Innovációs Nap

A Szegedi Tudományegyetem idén is megrendezi a már hagyományosnak számító SZTE Innovációs Napot, amelynek tervezett időpontja 2016. április 28 (csütörtök), 10:00 óra (regisztráció 9:30-tól).

MeghívóA rendezvény célja, hogy összehozza a kutatói élet szereplőit, oktatókat, kutatókat, valamint társintézmények és vállalati partnereink innováció iránt érdeklődő szakembereit. A meghívott szakemberek olyan problémákra és kihívásokra hívják fel a vendégek figyelmét, amelyekkel az innovációs és technológia transzfer folyamatokban érintett kutatóknak és vállalkozásoknak egyaránt szembesülniük kell.

 

Az idei évben első alkalommal kerül átadásra az SZTE Innovációs Díja a következő kategóriákban:

a, Leginnovatívabb TDK munkáért

b, Leginnovatívabb PhD munkáért

c, Leginnovatívabb kutatómunkáért a műszaki tudományok területén

d, Leginnovatívabb kutatómunkáért a természettudományok és élettudományok területén

e, Leginnovatívabb kutatómunkáért a bölcsészettudományok és társadalomtudományok területén

 

Ezen felül olyan témákat vonultatunk fel, amelyek szorosan kapcsolódnak az egyetem-ipari együttműködésekhez, ipari partnereinkkel elért közös eredményeinkhez és későbbi elképzeléseinkhez. Célunk a Szegedi Tudományegyetem térségi gazdaságszervező szerepének erősítése, a vállalti partnerség ösztönzése.

 

Az SZTE Innovációs Nap helyszínének az SZTE József Attila Tanulmányi és Információs Központ (TIK, 6722 Szeged, Ady tér 10.) ad otthont.

 

A SZTE Innovációs Napon való részvétel a terem befogadókapacitása miatt előzetes regisztrációhoz kötött. Kérjük az érdeklődőket, hogy részvételüket előzetes regisztrációval jelezzék a Kutatás-fejlesztési és Innovációs Igazgatóság számára az alábbi linken, ahol a részletes program is megtekinthető:

http://www.inno.u-szeged.hu/innonap2016-regisztracio

 

Kérdés esetén a Kutatás-fejlesztési és Innovációs Igazgatóság munkatársai várják megkeresésüket az alábbi elérhetőségeken:

Telefon: +36 62 546-702

E-mail: inno@rekt.szte.hu