IMG_2080

"Kutatók Éjszakája 2015" a Mezőgazdasági Karon

A Szegedi Tudományegyetem Mezőgazdasági Kara idén ötödik alkalommal csatlakozott a Kutatók Éjszakája országos programsorozatához. A szeptember 25-én, pénteken este a Kar Andrássy úti épületében az érdeklődők változatos programok közül választhattak.

A Szegedi Tudományegyetem Mezőgazdasági Kara idén ötödik alkalommal csatlakozott a Kutatók Éjszakája országos programsorozatához. A szeptember 25-én, pénteken 18 és 23 óra között a Kar Andrássy úti épületében az érdeklődők számos érdekes program közül választhattak. A legkisebbek papírvirágokat készíthettek, míg a legbátrabbak akár egy állatorvosi boncoláson is részt vehettek. Emellett a növény-, állat- és tejtermék-ismereti tesztektől a növényi szövettenyésztésig számos izgalmas helyszín várta a látogatókat, akik a korábbi évekhez hasonló nagy számban érkeztek – sokat közülük már visszatérő vendégként köszönthettünk. Minden érdeklődőt szeretettel várunk jövőre is, szeptember 30-án a Kutatók Éjszakája 2016 programjain!

Kutatók Éjszakája 2015 képek


Ezúton szeretnénk köszönetet mondani rendezvényünk támogatóinak:

- BOPPE Tejfeldolgozó Kft.: http://boppe.hu/

- Herbária Gyógynövényfeldolgozó és Kereskedelmi Zrt.: http://www.herbaria.hu/

- Ár-Tér-Herbahód Kft.: http://herbahod.hu/

- Atalante Kft., Orosháza: http://www.atalante.hu/

- Kiskunfélegyházi Malom Kft.: http://www.felegyhazikenyer.hu/


Akit a tudomány legújabb eredményei érdekelnek, látogasson el 2015. november 20-án a Mezőgazdasági Karra, ahol 9 órai kezdettel "A gazda szemétől a precíziós mezőgazdaságig - 120 év a Dél-Alföld agráriumáért" című konferencián hangzanak majd el előadások a mezőgazdaság különböző területeiről, a Magyar Tudomány Ünnepe alkalmából! A részletes programot rövidesen közöljük.