borito

Mezőgazdasági értékbecslő szakirányú továbbképzés a Szegedi Tudományegyetem Mezőgazdasági Karán

Jelentkezési határidő: 2023. január 23.


A Mezőgazdasági értékbecslő szakirányú továbbképzés több mint másfél évtizedes múltra tekint vissza Hódmezővásárhelyen. Ilyen képzés Magyarországon kizárólag az SZTE Mezőgazdasági Karán található. Elsősorban az élénkülő mezőgazdasági ingatlanpiac, különösen a földforgalom hívta életre, amely napjainkban is aktuálissá teszi az itt megszerzett tudást.


A képzésben részt vehetnek agrár, jogi, műszaki és gazdasági képzési területen szerzett alapdiplomával rendelkezők egyaránt. Elsősorban azoknak ajánljuk, akik a mezőgazdasági ingatlanok és vagyontárgyak vagy akár komplett vállalatok értékmeghatározásával és forgalmazásával, a különböző mezőgazdasági károk (pl. időjárási kár, vadkár) értékelésével szeretnének foglalkozni.


Törekszünk arra, hogy az elméleti ismeretek átadása mellett a végzett szakemberek a gyakorlatban is tudják tudásukat kamatoztatni. Korszerű oktatási módszereket alkalmazunk, a hallgatóknak saját értékelési projektmunkákat kell készíteniük.


Az elmúlt években számos mezőgazdasági, építész, közgazdász szakember szerezte meg a mezőgazdasági értékbecslő diplomát, akik közül többen igazságügyi szakértőként dolgoznak, de van köztük olyan is, aki egy multinacionális ingatlangazdálkodási társaság hazai leányvállalatának az igazgatója.


A három féléves képzés rendkívül kedvező áron, 170 ezer Ft/félév költségtérítés fejében vehető igénybe jelenleg. A költségeink a jövő szeptemberben emelkednek majd félévente 190 ezer Ft-os önköltségi díjra. Most még kedvező áron jelentkezhet a képzésre 2023. január 23-ig!


A cikk szerzője: Dr. habil. Horváth József egyetemi docens, SZTE Mezőgazdasági Kar

 

A sikeres mezőgazdaság Veled kezdődik! Találkozzunk Hódmezővásárhelyen!

Egy jó szakember sosem hagyja abba a tanulást!

Válassza Ön is a Szegedi Tudományegyetem Mezőgazdasági Karának Szakirányú továbbképzéseit!


Bővebb információ: www.mgk.u-szeged.hu

to.mgk@szte.hu • +36-62/532-990

Az SZTE MGK Szakirányú továbbképzéseiről ITT tájékozódhat.

Események

Rendezvénynaptár *