Felhívás jubileumi díszoklevél kiadására

A Szegedi Tudományegyetem Mezőgazdasági Kara idén is folytatja a 2015. évben, hagyományteremtő céllal indított kezdeményezését, amelynek keretében jubileumi díszoklevelet adományoz azon egykori hallgatóinak, akik intézményünk jogelődjénél, a Hódmezővásárhelyi Felsőfokú Mezőgazdasági Technikumban szerezték meg oklevelüket ötven esztendővel ezelőtt.


Ebben az évben azon volt hallgatóink kérhetik a díszoklevél kiadását, akik 1970-ben kapták meg szaktechnikusi oklevelüket.

 

A díszoklevél odaítélésének feltétele, hogy a jubiláns életpályája példaképül szolgáljon jelenlegi hallgatóink előtt, továbbá, hogy a kérelmező legalább két évtizeden keresztül a mezőgazdaság területén tevékenykedett.

 

A díszoklevél kérelmezéséhez szükséges formanyomtatvány alább megtalálható. A kérelem kitöltése, és a Kar címére történő megküldését követően a jubileumi díszoklevelet a Kari Tanács adományozza a kérelmezőnek, a díszoklevél kiadására pedig kari ünnepség keretében kerül sor, későbbiekben meghatározott időpontban.

 

A kérelem benyújtásának határideje: 2020. szeptember 30.

 

Formanyomtatvány letöltése

Események

Rendezvénynaptár *