Felhívás jubileumi díszoklevél kiadására

A Szegedi Tudományegyetem Mezőgazdasági Kara idén is folytatja a 2015. évben, hagyományteremtő céllal indított kezdeményezését, amelynek keretében jubileumi díszoklevelet adományoz azon egykori hallgatóinak, akik intézményünk jogelődjénél, a Hódmezővásárhelyi Felsőfokú Mezőgazdasági Technikumban szerezték meg oklevelüket ötven esztendővel ezelőtt.

image


Ebben a tanévben azon volt hallgatóink kérhetik a díszoklevél kiadását, akik 1969-ben kapták meg szaktechnikusi oklevelüket.

A díszoklevél odaítélésének feltétele, hogy a jubiláns életpályája példaképül szolgáljon jelenlegi hallgatóink előtt, továbbá, hogy a kérelmező legalább két évtizeden keresztül a mezőgazdaság területén tevékenykedett.

A díszoklevél kérelmezéséhez szükséges formanyomtatvány, amely alább megtalálható. A kérelem kitöltése, és a Kar címére történő megküldését követően a jubileumi díszoklevelet a Kar Tanács adományozza a kérelmezőnek, a díszoklevél kiadására pedig kari ünnepség keretében kerül sor, előreláthatóan 2019. júniusában.

A kérelem benyújtásának határideje: 2019. május 31.

Formanyomtatvány letöltése