boritokep

MK-MGK-ETSZK Gólyatábor

Drága Kisgólyánk!

 

Engedd meg, hogy mi is gratuláljunk a sikeres felvételidhez a Szegedi Tudományegyetem ETSZK, MK és MGK Hallgatói Önkormányzatai nevében.

Mielőtt megkezdenéd egyetemi tanulmányaidat, belevetnéd magad a fejtágítás, a ZH-k és beadandók tengerébe, gyere és légy részese az egyetem első és egyben egyik legmeghatározóbb bulijának az ETSZK-MK-MGK Gólyatáborának, melyet idén augusztus 13. és 16. között rendezünk Dánfokon.

Idén immáron ötödik alkalommal kerül sor a három kar közös gólyatáborára, melynek hála karokon átívelő sztorik és barátságok születtek.

ETSZK-MK-MGK Gólyatábor Aftermovie:

https://www.facebook.com/SzteEtszkHok/videos/236037120601930/

Miért is gyere el a GT-be?

Megismerheted leendő csoport- és évfolyamtársaid, a felsőbb évesektől hasznos információkat szerezhetsz a kezdéshez, emellett olyan barátságokra tehetsz szert, melyek elkísérhetnek a diplomáig, vagy még azon túl is. Az ismertségek terén még nagyobb előnnyel indulsz, nem csak a suliban, hanem az egyetemi bulikban is mindig szembe fog jönni egy ismerős arc, hála a közös gólyatábornak. Nem utolsó sorban pedig hatalmas fesztivál hangulatú bulival készülünk nektek, tele vetélkedőkkel, vicces feladatokkal!

FONTOS tudnod, hogy a Gólyatáborban egy feladat sem kötelező, így ha valamelyik feladatot nem szeretnéd végrehajtani, esetleg nem szeretnél részt venni az adott játékban csak jelezd a főgólyádnak, aki mindenben támogatni és segíteni fog Téged.

A tábor ára 26000 HUF, ami magában foglalja a szállást, ellátást és a programokon való részvételt a Gólyatábor ideje alatt. Nem árt sietni, ugyanis a férőhelyek száma véges!

A jelentkezés módjáról, programokról, a tábor díjának befizetéséről további információkat az alábbi linken találsz:

https://golyatabor.hu/mk-mgk-etszk/

A gólyatábor eseményének linkje a Facebookon:

https://fb.me/e/6sQ0ljuun

 

Kövessétek az MGK HÖK Instagram és Facebook oldalát, hogy semmiről se maradjatok le!

Instagram: @szte_mgk_insta

Facebook: SZTE MGK HÖK

 

Mi már nagyon várjuk, hogy találkozzunk!

Sziasztok!

A SZERVEZŐK