borito_kalasz_nelkul

SZTE MGK Középiskolai Mentorprogram

A Középiskolai Mentorprogram során segítünk a diákoknak a megfelelő színvonalú TDK dolgozatok megírásában úgy, hogy a középiskolai tanárok tehetséggondozó munkájának egy részét átvállaljuk.

A Tudományos Diákköri Konferencia az a plusz, amivel megmutathatod a tehetséged, és amivel kitűnhetsz a társaid közül az iskolában is és akkor is, amikor a felsőoktatásba felvételizel.


A TDK nemcsak egy dolgozat, hanem olyan élmények sora, amellyel önismeretet szerzel, megélheted a felfedezés örömét, új szakmai kapcsolatokra, barátokra tehetsz szert.


A TDK sosem unalmas, hiszen abban a témában kutathatsz, ami a legjobban érdekel, a kulcs, hogy olyan témát válassz, ami lázba hoz, inspirál és szárnyakat ad.


Előadói magabiztosságra vágysz?


Nem szeretnél remegő kézzel, lapról olvasva a szöveget kiállni a közönség elé?


Elismerésre szomjazol?


Szeretnéd megtanulni, hogyan írj lényegre törő tanulmányt?


A legkreatívabb ötlet sem ér fabatkát sem, ha nem tudod másoknak előadni!


Ha egyetemre szeretnél jelentkezni, keresd a TDK-t és mélyedj el kedvenc témád kutatásában, hogy lépéseidet középiskolai felkészítő tanárod mellett egyetemi oktatói mentor is segíti az SZTE Mezőgazdasági Karról.


Velünk megtanulhatod, hogyan bonthatod ki igényesen a választott témádat, megismerheted a tudományos kutatás szabályait, új összefüggéseket fedezhetsz fel, megtanulhatod beosztani az idődet.


Végül eredményeidet egy igényes dolgozatban összegezed, és a téma szakértői előtt egy előadásban is bemutathatod, hogy milyen következtetésre jutottál kutatásod során.


Keresd oktatói mentorainkat, és válassz TDK kutatási területet az általuk megadott témák közül!