alma_mater_weekend

ÚJRA EGYÜTT: TALÁLKOZZUNK A WEEKENDEN JÚNIUS 11-ÉN!

Két év után először újra megrendezésre kerül az Alma Mater Weekend és Sportnap a Hattyason, június 11-én, szombaton.

 

A koronavírus járvány kitörése óta nem volt alkalmunk a már több mint 15 éve hagyományként működő Weekenden összegyűlni, így idénre minden eddiginél több programlehetőséggel, sporttal, főzőversennyel és esti bulival várjuk a Szegedi Tudományegyetem apraja-nagyját.

 

A 2022-es Alma Mater Weekend és Sportnapon, mint a neve is mutatja, még nagyobb szerepet kap a sport és a testkultúra témája, a látogatók a hagyományokhoz híven kipróbálhatnak számos mozgásformát és tekinthetnek meg sportbemutatókat. A kimerítő mozgás után természetesen idén is jól lakunk majd – a főzőversenyen, a szokásostól eltérően ebben az évben számos különböző alapanyagból lehet majd finomságokat alkotni. A csapatok jelentkezését már most várjuk az almamater@szte.hu e-mail címen. Az e-mailben kérjük, tüntessétek fel az alábbi adatokat:

  • Csapat neve
  • Kérjük, írjátok meg, hogy a csapatban hány fő szeretne étkezni (ebből hány fő gyerek), és hogy hoztok-e saját bográcsot, főzőalkalmatosságot

A Weekenden nem csak az egyetem dolgozói, alumni tagjai és hallgatói találhatnak kedvükre való programokat, a gyerekek sem fognak unatkozni. A számtalan felnőtteknek és gyermekeknek szóló programkínálatunk részleteivel hamarosan jövünk, érdemes követni minket a blogunkon, illetve Facebook és Instagram oldalunkon.

Azoknak, akik részt vesznek az SZTE 100-Mozdulj ki! kihívásban, különösen érdemes ellátogatni a Weekendre: ez lesz ugyanis az eredményhirdetések és nyeremények átadásának napja is. Halkan megsúgjuk: mivel az idei eredmények már most túlszárnyalták minden előzetes elképzelésünket, idén a kihívás minden résztvevője garantáltan részesül majd ajándékokban. A tartalmas napot egy bulival zárjuk majd, aminek a Hungi-Vigadó ad majd otthont.


A rendezvény ingyenes, de alma mater tagsághoz kötött, ami a honlapunkon keresztüli regisztráció által érhető el (új honlapunk 2020 tavaszán indult, az ezt megelőző regisztrálóknak ismét regisztrálniuk kell az új oldalon). A honlapon történő regisztráció után érdemes visszajelezni az eseménynél is az „Ott leszek” gombbal, hogy ne maradjatok le a fejleményekről: https://uniszegedalumni.com/events/233

Idén először az ingyenes QR kóddal ellátott jegyekhez karszalagot is kapnak a résztvevők, e jegyek igénylése június elsején indul.


A rendezvény honlapja ITT elérhető.