Bezár

Hírek

nyitva_a_regisztracio_H

Meghosszabbítottuk a 22. Wellmann Nemzetközi Tudományos Konferencia regisztrációs határidejét

Meghosszabbítottuk a 22. Wellmann Nemzetközi Tudományos Konferencia regisztrációs határidejét

2025. március 19.
1 perc

2025. március 31-ig lesz nyitva az online regisztrációs felület.

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

A 22. Wellmann Nemzetközi Tudományos Konferencia személyes jelenléttel kerül megrendezésre Hódmezővásárhelyen, 2025. május 15-én.

A részvétel előzetes regisztrációhoz kötött.

Regisztrálni meghosszabbított határidővel, 2025. március 31-ig lehet online, az alábbi linken:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdKg_BHN1quQvl0Uj8Ln6JRQhqie2VjkESPEoxmTYqldLm_BA/viewform?usp=header

A regisztrációs link a mellékelt első körlevélben, illetve a konferencia hivatalos weboldalán (https://mgk.u-szeged.hu/wellmann/home-page/home) is megtalálható.

Akik előadással vagy poszterrel szeretnének jelentkezni, azoknak a konferencia honlapjáról letölthető (https://mgk.u-szeged.hu/wellmann/abstract-template) absztrakt mintában („Abstract Template”) kell elkészíteniük az összefoglalót és feltölteniük a regisztrációval együtt legkésőbb 2025. március 31-ig.

A Review on Agriculture and Rural Development (RARD) tudományos folyóiratba tervezett publikáció esetén az alábbi linkről letölthető kézirat mintában („Manuscript Template”) kötelező elkészíteni a kéziratot, valamint mellékelni kell a szerzőségi nyilatkozatot („Authorship Statement”), ami szintén erről a linkről tölthető le: https://mgk.u-szeged.hu/wellmann/manuscript-template

Mindenkit sok szeretettel várnak a konferencia szervezői!

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

  • feb
    10
    Szorgalmi időszak
    00:01
    00:01
  • ápr
    14
    Tavaszi szünet
    00:01
    00:01
  • ápr
    28
    Kreditátvitel (MODULO-n keresztül)
    00:01
    00:01
  • máj
    8
    XXXII. Alföldi Állattenyésztési és Mezőgazda Napok
    09:00
    09:00

Kapcsolódó hírek