boritokep_kinevezes

Főiskolai docensi kinevezést vehetett át Dr. Albert Réka

Az SZTE Humánpolitikai átadóünnepségén köszöntötték az elmúlt időszakban kiemelkedő teljesítményt nyújtó kollégákat.

Humánpolitikai átadóünnepséget rendeztek 2024. július 2-án, a Szegedi Tudományegyetem rektori hivatalának dísztermében. A rendezvényen vehették át új kinevezéseiket, okleveleiket az elmúlt időszakban kiemelkedő teljesítményt nyújtó kollégák. Összesen több mint százan részesültek elismerésben.


huma__npol_ke__pek_w_16


huma__npol_ke__pek_w_28


"Mélyen egyetértek Gárdonyi Géza hőse, Dobó István várkapitány gondolataival, aki lelkesítő beszédében azt mondta, hogy A falak ereje nem a kőben vagyon, hanem a védők lelkében. Az Egri csillagok várkapitányának üzenete számunkra is az, hogy a Szegedi Tudományegyetem is akkor tud a régió meghatározó, vezető oktatási, kutatási és gyógyítási szereplője lenni, ha polgárai a kiválóságra törekszenek és egyéni képességeiket, céljaikat össze tudják egyeztetni az egyetem nagy, közös céljaival. A humánpolitikai átadó azért az egyik legjelentősebb esemény az egyetem számára, mert ez az a pont, amikor meghatározzuk a jövő irányait. A mai kinevezések ennek tükrében nem csak elismeréseket jelentenek, hanem felelősséget is" – mondta az ünnepségen Prof. Dr. Rovó László, a Szegedi Tudományegyetem rektora.


Albert_Reka_kinevezes


Főiskolai docens munkakörre szóló kinevezést kapott a Mezőgazdasági Karon Dr. Albert Réka, főiskolai docens asszony, a Növénytudományi és Környezetvédelmi Intézetben. A kinevezést Prof. Dr. Rovó László, a Szegedi Tudományegyetem rektora adta át.


Szeretettel gratulálunk!


További részletek ITT.