Bezár

Hírek

MSc

Elindult a jelentkezés az SZTE Mezőgazdasági Karának mesterképzéseire

Elindult a jelentkezés az SZTE Mezőgazdasági Karának mesterképzéseire

2024. november 15.
1 perc

Megjelent a Felvételi tájékoztató, megnyílt a www.felvi.hu e-felvételi jelentkezési felülete.

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Válasszon Környezetgazdálkodási agrármérnöki mesterképzési szakunk (MSc), Növényorvosi mesterképzési szakunk (MSc), Természetvédelmi mérnöki mesterképzési szakunk (MSc), vagy Vidékfejlesztési agrármérnöki mesterképzési szakunk (MSc) közül!


Amit kínálunk:

Keresztféléves, gyakorlatorientált képzések; jól felkészült oktatók; modern, fenntartható ismeretek; jó elhelyezkedési lehetőség.

A négy féléves MSc képzések államilag finanszírozott és önköltséges formában is elérhetők, amelyekre nappali és levelező tagozaton is lehet jelentkezni, kivéve a Növényorvosi mesterképzési szakot, amely csak nappali tagozaton indul.


Mesterképzési szaktól függően jelentkezhetnek hozzánk nemcsak az agrár-, hanem a természettudományi, a társadalomtudományi, a gazdaságtudományi és a műszaki képzési területeken BSc diplomával rendelkezők is.


Jelentkezési határidő: 2024. november 15.


A jövő februárban, keresztfélévben induló mesterképzésekre kizárólag a www.felvi.hu e-felvételi felületén lehet jelentkezni.


Bővebb információ az SZTE MGK mesterképzési szakjairól: https://mgk.u-szeged.hu/oktatas/kepzesek/szte-mgk-mesterkepzesek


Kereshet minket e-mailben is: felveteli.mgk@szte.hu


A Felvételi tájékoztató ITT elérhető.


SZTE MGK MSc Nyílt Nap: 2024. október 18. (péntek), 9.00 óra, SZTE Mezőgazdasági Kar, Sófalvy előadóterem (6800 Hódmezővásárhely, Andrássy út 15.) További részletek az eseményről ITT.


Egy jó szakember sohasem hagyja abba a tanulást.


Találkozzunk Hódmezővásárhelyen!

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek