Instagram_Post_copy_10

66. Diplomaátadó Ünnepi Tanácsülés

Meghívó


 

 

A Szegedi Tudományegyetem Mezőgazdasági Kara tisztelettel meghívja Önt a

66. Diplomaátadó Ünnepi Tanácsülésre.

Helyszín: SZTE Mezőgazdasági Kar, Sófalvy előadóterem

(6800 Hódmezővásárhely, Andrássy út 15.)

Időpont: 2024. június 28. (péntek), 10.00 óra

 

 

Beszédet mond: Dr. habil. Mikó Edit, az SZTE Mezőgazdasági Kar dékánja. A végzős hallgatók nevében Kerékgyártó Kitti okleveles vidékfejlesztő agrármérnök mond köszöntőt.

 

Az ünnepségen az SZTE Mezőgazdasági Kar nyugdíjba vonuló kollégáját is köszöntjük.

 

Az SZTE Mezőgazdasági Kar 66. Diplomaátadó Ünnepi Tanácsülésén összesen 51 végzett hallgató kapja meg diplomáját, közülük 21-en kiváló minősítéssel. Legidősebb friss diplomásunk 62 éves. A végzett hallgatók közül 4-en külföldiek, ők Kínába és Ghánába viszik haza a nálunk megszerzett szaktudást.

 

Az ünnepségen a gyógy- és fűszernövények felsőoktatási szakképzési szakon, a ménesgazda felsőoktatási szakképzési szakon, a mezőgazdasági felsőoktatási szakképzési szakon, a mezőgazdasági mérnöki alapképzési szakon (magyar és angol nyelven), a vadgazda mérnöki alapképzési szakon, a gyógy- és fűszernövény-termesztő és -feldolgozó szakirányú továbbképzési szakon, a precíziós agrárgazdálkodási szakirányú továbbképzési szakon, a mezőgazdasági értékbecslő szakirányú továbbképzési szakon, a vidékfejlesztési agrármérnöki mesterképzési szakon, továbbá a növényvédelmi szakmérnök szakirányú továbbképzési szakon végzett hallgatók vehetik át diplomájukat.


A meghívó ITT letölthető.