Diplomaatado_boritokep_honlapra

65. Diplomaátadó Ünnepi Tanácsülés

Meghívó

 

 

A Szegedi Tudományegyetem Mezőgazdasági Kara tisztelettel meghívja Önt a 65. Diplomaátadó Ünnepi Tanácsülésre.

Helyszín: Bessenyei Ferenc Művelődési Központ, 6800 Hódmezővásárhely, Dr. Rapcsák András út 7.

Időpont: 2024. február 9. (péntek), 9 óra 30 perc

 

 

Beszédet mond: Dr. habil. Mikó Edit, az SZTE Mezőgazdasági Kar dékánja, Prof. Dr. Széll Márta, a Szegedi Tudományegyetem stratégiai rektorhelyettese és Dr. Márki-Zay Péter, Hódmezővásárhely Megyei Jogú Város polgármestere. A végzős hallgatók nevében Tari Ádám, mezőgazdasági mérnök, a jubileumi díszoklevelet átvettek nevében pedig Dr. Krajcsovics László István, nyugalmazott állatorvos mond köszöntőt.

 

Az ünnepségen Discipuli Pro Facultate elismerést, továbbá dolgozói és hallgatói Dékáni elismerő oklevél kitüntetéseket is átadunk.

 

Az SZTE Mezőgazdasági Kar 65. Diplomaátadó Ünnepi Tanácsülésén összesen 67 végzett hallgató kapja meg diplomáját, közülük 26-an kiváló minősítéssel. Legidősebb friss diplomásunk 52 éves. A végzett hallgatók közül 3-an külföldiek, ők Mongóliába, Malajziába, valamint a Dél-afrikai Köztársaságba viszik haza a nálunk megszerzett szaktudást.

 

Az ünnepségen a mezőgazdasági mérnöki alapképzési szakon (magyar és angol nyelven), a vadgazda mérnöki alapképzési szakon, a vidékfejlesztési agrármérnöki alapképzési szakon, a precíziós agrárgazdálkodási szakirányú továbbképzési szakon, a vadgazdálkodási igazgatási szakirányú továbbképzési szakon, a vidékfejlesztési agrármérnöki mesterképzési szakon, továbbá a növényvédelmi szakmérnök szakirányú továbbképzési szakon végzett hallgatók vehetik át diplomájukat.

 

A 65. Diplomaátadó Ünnepi Tanácsülésen kapják meg Gyémánt diplomájukat a Kar jogelődjében 60 éve felsőfokú végzettséget szerzett alumni hallgatóink is.


A Meghívó ITT letölthető.