ANNO_100

100 inspiráló alumni történet - Anno ők is ide jártak

Az SZTE MGK egykori hallgatóinak történeteit is megtalálhatja az Alma Mater Magazin Centenáriumi Különszámában.


Az Anno 100 inspiráló alumni portré című kiadvánnyal, az Alma Mater Magazin Centenáriumi Különszámával a szerkesztők közösségünk tagjainak életútja és elért eredményei előtt tisztelegnek. Motivációt kívánnak nyújtani a jövő tudásbázisának bővítése, fejlesztései, innovációi reményében.


A bemutatott egykori hallgatók sora sem lehet teljes, hiszen ezerszámra lehetne még sorolni azokat a kiemelkedő volt hallgatókat, akik a munka világában jelenleg is aktívan hozzájárulnak alma materük hírnevének öregbítéséhez, és méltán lehetünk büszkék rájuk.


E kiadvány kari ajánlások alapján készült válogatásával arra törekszik, hogy 100 portrén keresztül betekintést nyújtson az SZTE elmúlt évtizedeinek nagy sikereket elért, különleges és elismerésre méltó életútjaiba, és így megmutasson egy szeletet abból a sokszínűségből és tudásból, amely az SZTE közösségét generációkon átívelően jellemzi. Minden kedves alumni tagnak és olvasónknak kívánjuk, hogy számukra is legalább annyira insiráló legyen ez a kiadvány, mint amennyire a magazin szerkesztőit ösztönözte az itt bemutatott száz SZTE-s polgár életútja, szakmai pályafutása.


Az Alma Mater Magazin Centenáriumi Különszámát ITT olvashatja el.

Események

Rendezvénynaptár *