felveteli_eljaras_borito

Segítség a felvételi jelentkezéshez

A szeptemberben induló osztatlan, alap- és mesterképzésekre, valamint felsőoktatási szakképzésekre 2022. február 15-ig lehet jelentkezni az E-felvételi felületen. A szabályok és tudnivalók a Felvételi tájékoztatóban olvashatók.

 

A Felvin elérhető Felvételi tájékoztató tartalmazza a meghirdetéseket, az aktuális szabályokat, a pontszámítási módszereket és egyéb, az érvényes jelentkezéshez szükséges tudnivalókat.


Az SZTE Mezőgazdasági Kar képzéseit ITT érheted el.

 

Jelentkezni kizárólag a E-felvételi rendszerén keresztül lehet. A felsőoktatásba történő jelentkezés online felülete a jelentkezési határidőig folyamatosan a jelentkezők rendelkezésére áll. A rendszerben az adatok elmenthetők, így nem szükséges egyszerre minden információt megadni, mert az űrlapok kitöltése bármikor folytatható. Az E-felvételi használata egyszerű és gyors, a szükséges dokumentumok csatolása egyszerűbb. Az E-felvételi használatához első lépésként regisztrálni kell a Felvin.

 

A végleges jelentkezéseket legkésőbb 2022. február 15-én éjfélig kell rögzíteni. A jelentkezés hitelesítésének határideje öt nappal később, február 20-án lesz. A hitelesítés legegyszerűbb módja az Ügyfélkapuval történő hitelesítés.

 

 

Szeretnél többet megtudni az általános felvételi információkról, érdekel a felvételi menetrendje, a pontszámítás módja vagy a felvételi rendszer?

 

Az alábbi kisfilmek hasznos tájékoztatásul szolgálnak:

 

https://u-szeged.hu/felveteli/altalanos-felveteli-informaciok

 

https://u-szeged.hu/felveteli/felveteli-menetrend/felveteli-menetrend

 

https://u-szeged.hu/felveteli/pontszamitas/felveteli-pontszamitas

 

https://u-szeged.hu/felveteli/felveteli/felveteli-rendszer